Kwaliteit daar gaan we voor, daar staan we voor!

Boer Geert zag in 1974 voor het eerst het daglicht op de boerderij van Jozef en Lieve Roose-Blomme die hier in 1969 vanuit Aartrijke en Torhout terecht gekomen zijn.
Na de schoolperiode, land-en tuinbouw in Torhout, is Geert "thuisgebleven" om samen met "ma en pa" te werken op de boerderij.

1978 was het jaar dat Kathleen haar eerste kerst kon meemaken. Papa Marc boekhouder-verzekeraar en mama Rosa - lerares lager onderwijs, zorgden voor het warme nest waar Kathleen. Als kleine kwajongen vertoefde Kathleen heel wat dagen en vakanties op de boerderij van tantes en van de grootouders. In Oostende volgde Kathleen economie-moderne talen om voor vroedvrouw te gaan studeren in Brugge.

In 2000 huwden Geert en Kathleen en in 2005 werd hun eerste spruitje geboren, weliswaar een maandje te vroeg, Jitske. In 2007 werd er gezorgd voor een speelkameraadje, Marcel, die dezelfde naam mag dragen als zijn overgrootvader van wie mama Kathleen als kleine meid het verschil leerde tussen gertst-tarwe. Ondertussen gaat Jitske al naar de kleuterklas, alhoewel ze even graag meegaat met mama naar de serre. Kleine broer Marcel vertoeft tijdens de week nog in het warme nest van mama Martine, en is stapelgek op tractoren.