Historiek

2000: Geert en Kathleen nemen het bedrijf over van de ouders van Geert. Naast het vleesvee en de akkerbouw word meer en meer de nadruk gelegd op de groententeelt.

2002: In 2002 werd Kathleen "schoonste boerin van vlaanderen"

2004: de eerste vollegrondsaardbeien worden geplukt. Kathleen stopt met haar deeltijdse job als vroedvrouw. In de daaropvolgende jaren wordt het arsenaal van groenten verder uitgebreid. Het assortiment is ruim. Aardappelen, courgetten, prei, bloemkool, spruitkool, spinazie, witte kool, knolselder en rodekool.

2004: we starten met het "overwinteren" in frigo's van een aantal groenten, zoals witte kool, rodekool en knolselder. Deze worden in okt-nov geoogst om dan vanaf eind februari hun weg te vinden in de versmarkt. Ook prei wordt op het einde van het seizoen (eind april) een zestal weken ingekoeld in de frigo. De groenten worden deels geleverd naar de diepvriesindustrie hier in West-Vlaanderen en deels naar de reo-veiling in Roeselare.

2009: opnieuw een jaar van verruiming en verandering. Er wordt verder geďnvesteerd in een loods, frigo's en een serre voor het kweken van aardbeien op "hoogte" zoals in de volksmond gezegd wordt. Zo hebben we vanaf half april tot begin november heerlijke aardbeien.

maart 2010: we engageren ons nu ook als zorgboerderij, zodat mensen die het wat moeilijker hebben op de arbeidsmarkt hun tijd hier bij ons, zinvol kunnen besteden. Ook voor ons als mens blijkt dit bijzonder leerrijk.